MB Fotbollsutveckling

Östergötlands län

Information

MB Fotbollsutveckling hittar ni ett Östergötlands län som inte är som andra län. I Östergötlands län hittar ni Linköping som är den kommunen där MB Fotbollsutveckling finns. I Linköping så finns det många olika Enskild firma och i Östergötlands län så finns det ännu fler Enskild firma. MB Fotbollsutveckling tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket MB Fotbollsutveckling har haft sedan 2005-10-27. MB Fotbollsutveckling har funnits sedan och 2005-11-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till MB Fotbollsutveckling så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 013-105998.

Linköping arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Östergötlands län för att locka till sig fler företag.

MB Fotbollsutveckling har idag 620621-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för MB Fotbollsutveckling

Olika utbud av fotbollsutveckling, kurser,föreläsningar, läger, tränaruppdrag.

I MB Fotbollsutveckling så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bornehav, Mikael Lars som är född 1962 och har titeln Innehavare av enskild firma, .