P.W's Vakt & Garderobservice

Östergötlands län

Information

610114-XXXX är organisationsnummer för verksamheten P.W's Vakt & Garderobservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som P.W's Vakt & Garderobservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Linköping som är den kommunen som P.W's Vakt & Garderobservice finns i.

P.W's Vakt & Garderobservice har varit registrerat sedan 1998-04-20 och det finns flera verksamheter i Östergötlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för P.W's Vakt & Garderobservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

P.W's Vakt & Garderobservice är och det finns flera verksamheter i Linköping som också är .

Firmatecknare för P.W's Vakt & Garderobservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med P.W's Vakt & Garderobservice så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Restaurangservice.

Det finns olika personer som har en koppling med P.W's Vakt & Garderobservice och det är Wretman, Sten Peter som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,