FREE-TIME Fritidsprodukter i Linköping

Östergötlands län

Information

I Linköping finns det ett Enskild firma som heter FREE-TIME Fritidsprodukter i Linköping. Det finns flera verksamheter som liknar FREE-TIME Fritidsprodukter i Linköping i Östergötlands län. Linköping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

FREE-TIME Fritidsprodukter i Linköping är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2005-08-01 och det finns flera verksamheter som är det i Östergötlands län.

Sedan 1986-09-19 så har FREE-TIME Fritidsprodukter i Linköping varit registrerat och sedan 2005-08-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är FREE-TIME Fritidsprodukter i Linköping och det finns fler verksamheter som är det i Linköping.

Vill man komma i kontakt med FREE-TIME Fritidsprodukter i Linköping så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med FREE-TIME Fritidsprodukter i Linköping så kan ni göra det på .

Import och handel med kläder, sport och leksaker.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Påhlman, Mats Roger som är född 1960 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

FREE-TIME Fritidsprodukter i Linköping har 601228-XXXX som sitt organisationsnummer.